Tijdsregistratie

Alle gewerkte uren worden automatisch ingeboekt

Alle info over
je werknemers

Naast alle andere handige functies, is het beheren van je werknemers de volgende logische stap. Dat doe je via de personeelsmodule, waarvan je de meeste gegevens zelfs kunt exporteren naar Excel. Personeelsleden kunnen met onze timers ook zelf hun tijden registreren, die je vervolgens alleen nog maar hoeft te valideren. Hoeveel arbeidsuren er waar en wanneer zijn gepresteerd? Jij weet het, dankzij Agromanager.

Koppel de Tijdsregistratie gerust aan onze extra modules, en creëer zo een formule aangepast aan de behoeften van je bedrijf.

Alle info over jouw werknemers
Perfecte opvolging van de teelt

Makkelijk in gebruik

In een eerste stap teken je je teelten in op een kaart voor een digitaal overzicht van je percelen. De kans is groot dat je dit reeds gedaan hebt voor het spuitschrift. Vervolgens geeft onze time-app met regelmaat jouw gps-locatie aan onze servers door, waardoor deze perfect kunnen opvolgen wanneer en hoelang je in welke teelt aan het werk bent. Alle gewerkte uren worden zo automatisch ingeboekt op de correcte teelt!

Rapporteren

Wil je bepaalde documenten sneller ingevuld hebben? Dat kan! Voor aangiftes bij ziekteverzekeringen, plukkaarten,… kan je gebruik maken van Agromanager. Voor elk document kunnen we een rapport maken, zodanig dat het automatisch wordt ingevuld. Handig toch?

Verhoog je rendement

Time app

Met de time app kan je medewerkers eenvoudig “starten” en “stoppen”. Door hun personeelsbadge in te scannen, weet je wie gestart is. Per minuut wordt de locatie gedeeld met de server. Ben je bezig op het veld, dan geeft Agromanager perfect aan op welke teelt je hoelang gewerkt hebt.

Perfecte opvolging van de teelt
Alle info over jouw werknemers

Een pakket
op maat

Met de tijdsregistratiemodule is het eenvoudig om alle gewerkte tijden te registreren in Agromanager. Wanneer je deze module combineert met de Oogstregistratiemodule ben je in staat om oogstprestaties te gaan vastleggen. Ook hebben we verschillende registratiemethodes en apparatuur voorzien in onze software. Hierdoor kan jij steeds de software aanpassen aan jouw werkmethodes, zonder dat je iets moet veranderen aan je processen.

Contact

Contact