Gegevensverklaring

U bent baas van uw eigen Data.

Agromanager is een platform, ontwikkeld door en voor fruittelers. Omdat data steeds kostbaarder wordt, willen we dat deze gegarandeerd van u blijft. In Agromanager beschikt elke klant over zijn eigen omgeving. In deze omgeving is hij dan ook de eigenaar van alle geregistreerde data.

Wanneer krijgt iemand anders toegang tot mijn gegevens?

In Agromanager worden er geen gegevens gedeeld met derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. U kan er voor kiezen om bepaalde gegevens te delen. Deze persoon krijgt vervolgens enkel de gedeelde data te zien.
Wanneer een partij ons benadert om data te delen, kunnen wij hier helaas niet op ingaan. Agromanager is namelijk service provider en niet eigenaar van de data.

Wie heeft er allemaal toegang tot mijn Agromanager account?

In uw Agromanager omgeving kunnen enkel gebruikers die u zelf heeft toevoegd. Deze gebruikers kan u terug vinden onder “mijn bedrijf”. U kan een bepaalde gebruiker blokkeren indien u dit wenst. De Agromanager Helpdesk heeft ook een account die gebruikt wordt om toegang te hebben tot uw omgeving. Deze wordt uitsluitend gebruikt voor ondersteuning wanneer u dit wenst. Indien u niet wil dat onze Helpdesk deze optie heeft, kan u ons de toegang ontzeggen.

Verdient Agromanager geld aan uw data?

Neen. Om onze kosten te dekken, vragen wij een licentiekost aan onze klanten. Met een deel van deze inkomsten zorgen we ervoor dat uw gegevens veilig bewaard worden. Wij zorgen ook voor voldoende back-ups, zodanig dat de kans op gegevensverlies bijna onbestaande is.

Welke gegevens bewaart Agromanager van mij?

Om onze administratie te doen, hebben wij algemene bedrijfsgegevens nodig. Deze gegevens bevatten uw facturatieadres, de modules die u heeft aangekocht en de geteelde gewassen. Om het gebruik van onze website te verbeteren houden we enkele globale parameters bij. Hiermee kunnen we onze gebruikers een zo goed mogelijke gebruikservaring bieden. Deze parameters worden geanonimiseerd per land en enkel voor intern gebruik.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mijn licentie opzeg?

Wanneer u wenst te stoppen met het gebruiken van Agromanager, krijgt u nog een maand de tijd om uw gegevens te exporteren. Wanneer u dit wenst, worden deze data door ons geëxporteerd naar een gangbaar bestandsformaat. Na deze maand worden al uw data gewist.

Waar worden mijn gegevens in Agromanager opgeslagen?

We slaan uw gegevens op in verschillende databases, in gespecialiseerde datacenters. We passen altijd strenge beveiligingsmaatregelen. Oost west, thuis best: daarom worden uw gegevens altijd opgeslagen binnen de Europese Unie.

Heeft u nog extra vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op info@agromanager.eu

Contact

Contact