Blogoverzicht

Wat hou jij over aan elke fruitbestelling?

Agromanager brengt tal van voordelen met zich mee voor de organisatie van je teelt en verkoop. Met de tool speel je strategisch in op betere resultaten en meer rendement met je fruitteelt. Want weet jij wel hoeveel je eigenlijk overhoudt aan elke bestelling die je uitstuurt?

Verder lezen

Koppel je fruitbestellingen aan je handelaren

In de fruitteelt is het tussen de pluk door soms moeilijk bijhouden welke bestellingen geplaatst zijn, waar deze zich in je voorraad bevinden en bij welke handelaar deze terechtkomen. Gelukkig is er Agromanager: het online registratiesysteem waarmee jij je fruitteelt vereenvoudigt!Verder lezen

Behaal je certificeringen met onze hulptools

Certificering is een taakje waar we als fruittelers aan moeten voldoen. Bij Agromanager zijn we zelf fruittelers, en ontwikkelden we ons registratiesystseem vanuit de eigen behoefte aan meer inzicht in het behalen van certificaten. Lees hier meer over de voordelen.

Verder lezen

Hou moeiteloos het overzicht over de voorraad van je teelt

Zit je als professioneel in de fruitteeltsector, dan is het niet evident je voorraad nauwkeurig bij te houden. Tal van fruit stroomt binnen, vervolgens even snel weer buiten, en voor je het weet ben je het overzicht over je stock kwijt. Agromanager to the rescue!

Verder lezen

Voldoet jouw fruit wel aan de geldende normen?

Agromanager, het online registratiesysteem voor de fruitteelt, staat volledig in het teken van ontzorging. Lees vandaag meer over hoe wij met onze certificeringsmodule per order nagaan of jouw fruit voldoet aan de geldende vereisten. 

Verder lezen

Certificeringen halen als fruitteler: simpel met Agromanager

Als fruitteler heb je, voor samenwerkingen met externe bedrijven, je aan bepaalde certificaten te houden met strenge (en soms globale) standaarden. Voor hogere certificaten zijn er logischerwijze meer vakjes die je moet afvinken dan voor andere.

Verder lezen

Hoeveel brengt elke fruitboom jou precies op?

In een vorige blog kon je lezen dat Agromanager, tal van handige koppelingen heeft met externe bedrijven en machines. Vandaag meer over onze certificeringsmodule!

Verder lezen

De hele fruitketen ondersteunen met één label

In een vorige blog hadden we het over de vlotte registratie van hard en zacht fruit met Agromanager, inclusief de mogelijkheid tot individuele kwaliteitscontroles.

Verder lezen

Het verschil in de registratie van hard & zacht fruit

Met Agromanager staat de administratie van je teelt in geen tijd op punt. Wist je ook dat er een voelbaar verschil bestaat tussen hoe hard en zacht fruit idealiter geregistreerd worden?

Verder lezen

Dé tool die je pluk zienderogen verandert: Tijdsregistratie

Nu de pluk en daarmee talloze seizoensarbeiders definitief in aantocht zijn, komt er deze periode weer heel wat administratief werk mee om het hoekje kijken. 

Verder lezen

Optimaliseer je precisieteelt met Spuitschrift

In de precisiefruitteelt is het cruciaal dat elke boom of oppervlakte precies die behandeling krijgt die hij nodig heeft om kwalitatieve vruchten af te leveren. 

Verder lezen

Waarom je binnenkort niet meer zonder Spuitschrift en zijn Integraties kunt

De administratie van je fruitteeltbedrijf handmatig uitvoeren? Dat behoort tot het verleden met Agromanager. 

Verder lezen

Contact

Contact