Blogoverzicht

Terug naar overzicht

Wat hou jij over aan elke fruitbestelling?

DSC09288.jpg

Meer omzet met Agromanager

Agromanager, het online registratiesysteem voor en door fruittelers, brengt tal van voordelen met zich mee voor de interne organisatie van je teelt en je verkoop. Met de tool speel je strategisch in op het verwezenlijken van betere resultaten met je fruitteelt, en dus ook het bereiken van meer omzet en rendement. Want weet jij wel hoeveel je eigenlijk overhoudt aan elke bestelling die je uitstuurt?

Management van je fruitteelt

Met Agromanager wordt het eindelijk mogelijk om je fruitteelt optimaal te managen op elke denkbare manier. Dat houdt ook het niet onbelangrijke financiële aspect van je verkoop in, want uiteraard is het cruciaal dat jouw fruitteeltbedrijf niet zomaar breakeven draait, maar dat het ook rendeert. En liefst zo veel mogelijk natuurlijk!

DSC09526.jpg

De facturatiemodule: ontdek wat je precies verdient aan je orders

Daarom hebben wij, vanuit onze eigen ervaring als fruittelers, volop ingezet op een handige facturatiemodule in Agromanager. Krijg jij bijvoorbeeld een bestelling binnen van een handelaar, dan kun jij eenvoudig aanduiden welke verpakkingen reeds inbegrepen zijn in de prijs van deze order en welke stuks exclusief verpakking zijn.

Zo bereken je in enkele klikken moeiteloos de kost van elke verpakking, en wie deze gaat betalen. Jij of je ontvanger? Bovendien beschik je in Agromanager ook over al je andere data betreffende je inkomsten en uitgaven: wie heeft dit fruit precies geplukt bijvoorbeeld en wat was de arbeidskost hiervan? Hoeveel hebben mijn spuitbehandelingen gekost? En wat is de kwaliteit en het formaat van dit fruit, wat ook de vraagprijs beïnvloedt?

Neem de controle over je fruitteeltprocessen en winsten

Met Agromanager reiken we je met andere woorden de tools aan om weer de controle over je fruitteelt terug te nemen en al je processen niet in goede banen, maar in fantastische banen te leiden. Meer weten over de mogelijkheden van onze modules, die je op maat van jouw fruitteeltbedrijf kunt samenstellen voor jouw persoonlijke Agromanager-software?

Aarzel dan niet om contact op te nemen: we geven je graag vrijblijvend meer info. Tot dan!

DSC03445.jpg

Contact

Contact