Blogoverzicht

Terug naar overzicht

Waarom je binnenkort niet meer zonder Spuitschrift en zijn Integraties kunt

De administratie van je fruitteeltbedrijf handmatig uitvoeren? Dat behoort tot het verleden met Agromanager. Dankzij onze innovatieve software, gemaakt door en voor fruittelers, automatiseer jij de boekhouding van je teelt snel en efficiënt. Vandaag vertellen we je meer over één van de meest baanbrekende tools daarbij: het Spuitschrift met verschillende Integraties!

In een notendop is het Spuitschrift een module waarmee je jouw behandelingen moeiteloos registreert via je telefoon, je tablet of je pc. Via gps-coördinaten worden je teelten eerst en vooral ingetekend in Agromanager, waarna je in één oogopslag je diverse percelen en hun rijen digitaal kunt bekijken.

Vervolgens worden de behandelingen die je in de module registreert, automatisch aan een controle onderworpen. Alle wettelijke vereisten zijn namelijk opgenomen in onze database, die altijd up to date is. Zo hoef jij je hier nooit zorgen te maken en kun je weer meer energie besteden aan dingen die jouw bedrijf werkelijk doen groeien!

DSC09332.jpg

DSC09333.jpg

Maar er is meer. Want dankzij de implementatie van meer dan 35 slimme Spuitschrift Integraties kun jij nu ook data van andere bedrijven en partijen terugkoppelen naar jouw individuele Agromanager-systeem. Hoe we dat dan precies bedoelen? Dat gaat als volgt.

Je Spuitschrift fungeert als wettelijk document waarin jij registreert met welke middelen je je gewassen behandelt. Daaraan kun je, dankzij de integraties, nu ook toevoegen hoeveel middelen je bij welke zaak hebt gekocht bijvoorbeeld. Van zodra jij je aankoop finaliseert bij je leverancier, worden de gegevens van deze transactie automatisch ingeladen in je Spuitschrift.

Een andere troef is dat je de gps-coördinaten van je percelen kunt koppelen aan diverse merken tractoren en machines. Wanneer je vervolgens een behandeling toevoegt voor een specifiek perceel, wordt er extern een taak aangemaakt. Hierdoor zal de spuit van de tractor in kwestie enkel en alleen opengaan op die specifieke locatie. Gemakkelijker kan haast niet!

Met Spuitschrift Integraties wordt het met andere woorden dubbel zo efficiënt om je voorraad op een tijdsbesparende, kostenefficiënte manier in te zetten. Bovendien kun je het Spuitschrift, met of zonder integraties, verbinden met andere Agromanager-modules. Zo stellen we een pakket op maat samen, dat perfect bij jouw unieke fruitteeltbedrijf past!

Heb je interesse in de automatisering van je teeltadministratie en leer je onze pakketten graag beter kennen? Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. We overlopen met plezier samen de mogelijkheden!

Contact

Contact