GPS

Bij Agromanager weet men dat elke individuele boom een andere behandeling vergt

Spuitschrift

Inzicht & data
op elk niveau

Bij Agromanager gaan we geen stapje verder maar een stapje dieper, zodat jij inzicht tot op de bodem vergaart in je fruitteeltprocessen. In plaats van al je nodige data aan het teeltniveau te koppelen, kunnen we deze data namelijk ook op boomniveau weergeven.

Data-integraties

Om plaatsspecifieke behandelingen te kunnen doen, heb je data nodig. Deze data kan je op tal van manieren verzamelen. Ook dataleveranciers kunnen aan de hand van dronebeelden, camerabeelden en sensoren datasets delen met jou. Deze kunnen eenvoudig geüpload worden. We hebben ook integraties beschikbaar met dergelijke leveranciers. Op die manier wordt de data automatisch beschikbaar.

GPS-module met taakkaarten

3D taakkaarten

Taakkaarten kunnen aan de hand van beschikbare datasets aangemaakt worden. Volle veldbehandelingen zijn ook mogelijk, dan heb je uiteraard geen data nodig. Deze taakkaarten kunnen gedownload worden en gekoppeld met je machine. Uniek voor de fruitteelt is de hoogtefactor, hierdoor hebben we de hoogte van de data ook meegenomen. Afhankelijk van de machinecontroller die je gebruikt, moet je enkele instellingen aanpassen.

Digitaal overzicht

Agromanager
machinecontroller

Om alle integratieproblemen op te lossen, hebben we een zelf een machinecontroller ontwikkeld. Met de controller kan je zonder problemen machines plaatsspecifiek aansturen doordat de ontvanger en software op elkaar zijn afgestemd. De controller functioneert als extra add-on voor je machine. Zo communiceren we met de spuitcomputer, en eventueel met de GPS-ontvanger die al op de tractor/machine zit.

Specifiek ontwikkeld voor fruitteelt

De machinecontroller kan je eenvoudig bedienen via smartphone of tablet, en via een 4G-connectie wordt alle data gecommuniceerd met de cloud. 

Data terugkoppeling

ALLE MACHINEPARAMETERS WORDEN GEREGISTREERD TIJDENS DE BEHANDELING

Wanneer de taak voltooid is, krijg je een terugkoppeling van verschillende parameters. Afhankelijk van de machine en zijn instellingen. Dit kan gaan van druk, debiet en snelheid tot zelfs de mesdiepte van een wortelsnijder. Op die manier weet je zelfs welke zijde van de bomen je gewortelsnoeid hebt.

Wij bieden een totaalpakket aan

Combineren met
andere modules

De GPS-module maakt gebruik van de teeltmodule. Deze teeltmodule heb je ook nodig om het spuitschrift te kunnen registreren. Wanneer je start met plaatsspecifieke behandelingen is het super handig om ook te experimenteren met het spuitschrift. Ook de teeltmodule is interessant.

Verhoog je rendement

Heb je vragen of jouw GPS-systeem compatibel is? Contacteer ons!

Contact

Contact