Blogoverzicht

Terug naar overzicht

Sorteerbedrijf Limosort: eindelijk geholpen met onze sorteermodule

DSC09025.jpg

Ben jij voor je sorteerbedrijf op zoek naar een softwareprogramma waarmee je moeiteloos het overzicht houdt over je processen? Dan ben je eindelijk bij de juiste partner beland: de sorteermodule van Agromanager, hét innovatieve fruitregistratiesysteem voor en door fruittelers, is een revelatie in de sector en maakt een wereld van verschil voor jouw interne werking. Zo getuigt ook Limosort, sorteer- en fruitbedrijf in Heers.

Limosort in Heers

Bij Limosort te Heers vertrouwt men reeds sinds 2019 op de sorteermodule van Agromanager, en daar heeft het bedrijf nog geen seconde spijt van gehad. “Eerst werkten we met een andere exportfirma voor onze sorteringen” vertelt Veronique, “maar hun programma had een moeilijke werkwijze, waar we veel tijd aan verloren. Bovendien waren we zéér beperkt in onze mogelijkheden en hadden we amper inspraak.”

DSC09060.jpg

Een nieuwe speler in de fruitteeltsector voor je administratie

Gezien de omslachtige en moeizame samenwerking gingen Veronique en Dominique op zoek naar een nieuwe partner om mee samen te werken. Zo kwamen ze bij Agromanager terecht, waarover ze in het fruitteeltnieuws én bij enkele collega’s hoorde. En dus nam ze contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Het verschil met de vorige partij werd onmiddellijk duidelijk. “Eindelijk kwamen we in aanraking met een systeem dat logisch en vooral duidelijk in mekaar zat, waardoor alles vlot en transparant verliep. Ook de communicatie. De controle over onze info bleef bovendien bij ons, wat rust en structuur bracht in de organisatie en ons in staat stelde snel te schakelen.”

DSC09078.jpg

"De overstap naar Agromanager? Wij gaan nooit meer terug"

Veronique en Dominique zijn intussen meer dan tevreden over hun overstap naar Agromanager, en gebruiken voornamelijk de sorteermodule. Maar ook de spuitschriftmodule, facturatie en andere tools doen dienst: “Alles is met elkaar gelinkt op één overzichtelijke plek, wat een verademing is. En persoonlijk vind ik het super dat we de data uit sortering eenvoudig kunnen exporteren. Zo kan deze makkelijk in o.a. PDF en Excel geraadpleegd worden.” 

Beheer eindelijk altijd en van overal je fruitprocessen

Daar komt bij dat ze nu, in tegenstelling tot vroeger, altijd en overal haar processen kan beheren. Ben je aan de slag in Agromanager en crasht je computer? Dan log je gewoon in op de Ipad of een andere laptop en hup, je kan weer verder. Geen dringende telefoontjes naar de IT-dienst, geen dataherstel en vooral geen paniek meer: je blijft gewoon operationeel!

Toen Dominique bij Agromanager terechtkwam, hoorde ze bij een beperkte maar snelgroeiende groep fruittelers die het systeem omarmden. Intussen is Agromanager in haar regio een gevestigde waarde voor tal van fruitteelt- en sorteerbedrijven. “De gebruiksvriendelijkheid is nu eenmaal top” besluit ze, “en dat is waar werkelijk élke fruitteler behoefte aan heeft.

Ook je teelt optimaliseren met ons registratiesysteem?

Ben ook jij als fruitteler toe aan een eenduidig systeem waarmee je je teelt optimaliseert, en zo meer tijd, energie én zelfs budget vrijmaakt? Dan nodigen we je graag uit om ons net zoals Dominique te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer over wat we met onze modules op maat voor jouw fruit- en/of sorteerbedrijf kunnen betekenen. Alvast tot dan!

DSC09101.jpg

Contact

Contact