Blogoverzicht

Terug naar overzicht

Optimaliseer je precisieteelt met Spuitschrift

In de precisiefruitteelt is het cruciaal dat elke boom of oppervlakte precies die behandeling krijgt die hij nodig heeft om kwalitatieve vruchten af te leveren. Dit plaatsspecifiek spuiten is echter niet evident, en vergt veel coördinatie en een stipte organisatie. Met de Spuitschrift Integraties van Agromanager, waarover je hier alvast meer kon lezen, optimaliseer je in geen tijd je processen.

Het eerste wat je nodig hebt om van je precisiefruitteelt een succes te maken, is data. Om de nodige info over je percelen te vergaren, werken wij dan ook samen met onze partner Aura Imaging. Zij vliegen met drones over je velden, waarna de door hen verzamelde gps-coördinaten nauwkeurig in het online Spuitschrift van Agromanager worden ingeladen. Zo heb jij digitaal een perfect zicht op elke rij en elke boom!

Handig, want vervolgens kunnen specialisten dankzij onze verschillende Integraties ingeschakeld worden om, op basis van deze dronedata, professioneel advies te geven over je teelt. Zo worden er efficiënt rechtstreekse koppelingen met andere partijen gemaakt, zoals leveranciers van gewasbeschermingsmiddelen bijvoorbeeld, plukkers, scanners, machinefabrikanten, …

DSC09164.jpg

DSC09174.jpg

Een uitgebreid netwerk dus, dat je met Agromanager moeiteloos aanstuurt. Doordat al je info op één centrale, toegankelijke plaats wordt bijeengebracht, is het immers bijzonder makkelijk om transparante afspraken te maken met diverse partijen tegelijk. Zij hebben namelijk niet meer nodig dan een internetverbinding om te weten wat er waar en wanneer moet gebeuren.

Met ook nog eens verschillende koppelingen die je quasi alles uit handen nemen, zoals onze Tijdsregistratie bijvoorbeeld, hoef je je als teler dus heel wat minder in je hoofd te steken wanneer je Agromanager gebruikt. En dat maakt weer ruimte vrij voor andere ontwikkelingen en groeiprocessen in je bedrijf!

Interesse in de voordelen van Agromanager voor je precisiefruitteelt? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. We geven je graag de nodige info!

Contact

Contact