Blogoverzicht

Terug naar overzicht

Koppel je fruitbestellingen aan je handelaren

Welke bestellingen zijn geplaatst?

In de fruitteeltsector is het tussen de pluk door soms moeilijk bijhouden welke bestellingen er geplaatst zijn, waar deze zich in je voorraad bevinden en bij welke handelaar deze terecht moeten komen. Gelukkig is er Agromanager: het online registratiesysteem waarmee jij je fruitteelt maximaal vereenvoudigt en optimaliseert. Lees hier hoe jouw bestellingen gesmeerd lopen met onze ondersteuning.

DSC09104.jpg

DSC08921.jpg

Weet perfect hoe je stock eruitziet

Eerst en vooral is het belangrijk een goed overzicht te behouden over wat voor fruit en hoeveel fruit jij met je bedrijf exact op voorraad hebt. Het fruit dat tijdens de pluk door jouw team geregistreerd wordt, komt daarom netjes terecht in het voorraadoverzicht van Agromanager, waardoor jij in een handomdraai weet hoe je stock eruitziet.

Maak een directe koppeling met je afnemer

Dankzij een handige filter weet je onmiddellijk hoeveel stuks van welke soort je bezit. Komt er een bestelling binnen van een handelaar? Dan kan jij deze handmatig toevoegen aan Agromanager, het label ervan afprinten en je palet registreren. Of je maakt een uitvoerbon aan en scant alle barcodes individueel. Gebruikt je ontvanger ook Agromanager, dan kun je je bon vervolgens gewoon online doorsturen. Makkelijk!

Maar het kan nog efficiƫnter. Want het mooie van de hele zaak? Dat is dat je met ons systeem nu ook rechtstreekse koppelingen kunt maken met handelaren. Zo plaatsen zij hun bestelling in slechts enkele klikken rechtstreeks vanuit hun Agromanager-software naar jouw Agromanager-software. Een bijzonder fijne manier van werken, die je veel tijd, energie en dus ook kosten uitspaart. En waardoor je moeiteloos het overzicht behoudt.

DSC08984.jpg

Scan je producten rechtstreeks op je leverbon

Worden je producten met barcodes namelijk uit de koelcel gehaald om deze order samen te stellen, dan kun je door deze rechtstreeks te scannen meteen je leverbon schrijven. Daarop komt duidelijk te staan welke eigenschappen bij dat pallet of die specifieke kist horen. En ook je vrachtbrieven kun je in een volgende stap automatisch laten afdrukken. Een gestroomlijnd proces, nietwaar? Bestellingen verliepen nog nooit zo vlot voor beide partijen!

Met meer gemak en overzicht je fruitbestellingen afhandelen?

Zou jij met meer gemak je bestellingen en daarbijhorende administratie willen voorbereiden? Zonder omslachtig papierwerk en zonder de controle over je voorraad te verliezen? Dan is de sorteringsmodule van Agromanager dubbel en dik het overwegen waard. Aarzel dus niet om vrijblijvend contact op te nemen: we geven je graag meer info!

Contact

Contact