Blogoverzicht

Terug naar overzicht

Hou moeiteloos het overzicht over de voorraad van je teelt

Houd nauwkeurig je voorraad bij

Zit je als professioneel in de fruitteeltsector, dan is het niet evident om je voorraad nauwkeurig bij te houden. Tal van fruit stroomt binnen, vervolgens even snel weer buiten, en voor je het weet ben je het overzicht over je stock kwijt. Dergelijke scenario’s zijn verleden tijd dankzij onze sorteringsmodule: lees hier meer over onze digitale innovatie voor en door fruittelers.

DSC01915.jpg

DSC02350.jpg

Speciaal voor de fruitteelt ontwikkeld

Agromanager is het eerste online registratiesysteem dat speciaal voor de fruitteeltsector ontwikkeld werd. Het programma is vandaag de dag een onmisbare tool voor fruittelers over heel België, en dat is voornamelijk te danken aan zijn oprechte meerwaarde voor de interne werking van je fruitteeltbedrijf.

Pak je administratieve pijnpunten aan met Agromanager

Als bezielers van Agromanager zijn wij namelijk zélf fruittelers in hart en nieren, en dus wisten wij bij het creëren van ons online registratiesysteem perfect waar de administratieve pijnpunten precies zaten. Die besloten we doeltreffend te targetten met verschillende modules, en het resultaat? Dat mag er zijn!

Een van de hindernissen waarmee we zelf keer op keer geconfronteerd werden, was bijvoorbeeld het gebrek aan een rechtlijnige, snelle en vooral duurzame manier om inzicht te vergaren in onze stockage. We voelden dagelijks de nood aan een snelle tracering van de producten in ons bezit, en zo werd de sorteringsmodule geboren.

Voeg je bestellingen aan je online admin toe in één klik

Hoe dit dan precies in mekaar zit? Bij de pluk wordt aan elke lading fruit een sticker gegeven en om het pallet te registreren scant men deze in. Voeg jij bestellingen toe aan Agromanager, dan hoef je slechts met één klik op je smartphone of tablet een uitvoerbon aan te maken. Et voilà: je weet perfect wat er buitengaat. 

DSC02037.jpg

Wat zit er in jouw stock? Ontdek het in een oogopslag

Met één snelle blik op ons voorraadoverzicht weet jij vervolgens perfect wat jouw actuele stock precies omvat, tot en met het laatste stuk fruit. Liever dieper ingaan op hoe jouw voorraad precies ingedeeld wordt? Dan kun je eenvoudig filteren op basis van de maten van je fruit, de soorten, de klanten, de datum van de pluk, etc. 

Wil je daarentegen onder de loep nemen wat jouw in- en uitvoer van de afgelopen periode is geweest? Of ontdekken welke maten en klassen van je teelt het het beste doen? Daarvoor klik je door naar ons sorteerrapport, dat inzichtelijke tabellen en grafieken bevat die rechtstreeks in Excel te importeren zijn. Handig, dat is onze middle name bij Agromanager!

DSC02247.jpg

Modules op maat van jouw fruitteeltadministratie

Uiteraard is deze sorteringsmodule niet de enige troef in het Agromanager-systeem, en werpt deze pas écht zijn vruchten af voor je rendement in combinatie met onze andere modules.

Wist je dat je deze volledig op maat van jouw fruitteeltbedrijf kunt samenstellen in overleg met onze experts? Zo laat je ons systeem voor jou werken, met als gevolg betere resultaten en meer winst. Probeer nu tijdelijk gratis onze sorteermodule uit!

Contact

Contact