Blogoverzicht

Terug naar overzicht

Dé tool die je pluk zienderogen verandert: Tijdsregistratie

Nu de pluk en daarmee talloze seizoensarbeiders definitief in aantocht zijn, komt er deze periode weer heel wat administratief werk mee om het hoekje kijken. We spreken over aanwezigheden die bijgehouden worden, geoogste vruchten, … en uiteraard één van de belangrijkste zaken: de gepresteerde uren. Gelukkig is er Tijdsregistratie van Agromanager, waarmee je alle info moeiteloos verzamelt op één centrale plaats.

Nu je administratieve taken zich tijdens de pluk in een snel tempo opstapelen, komt de tijdsregistratiemodule van Agromanager als geroepen. De module leent zich namelijk perfect tot het complexere boekhoudkundige werk, en is gemakkelijk te bedienen voor werkelijk iedereen. We leggen je graag uit hoe het in zijn werk gaat.

In de eerste plaats kan onze tijdsregistratiemodule doeltreffend gecombineerd worden met een handige timerapplicatie. Dit betekent dat je werknemers, vanaf het moment dat ze aan de pluk beginnen, zich snel en efficiënt inklokken met een badge met QR-code. Deze wordt in de ochtend gescand met een smartphone of tablet, waarna de verstreken uren vanaf dan nauwkeurig online geregistreerd worden.

DSC09475.jpg

DSC09471.jpg

Uiteraard is het ook mogelijk om, van zodra de teller gestart is, deze te pauzeren en te herbeginnen of zelfs definitief te stoppen. Dit werkt per individuele plukker, maar is ook toepasbaar voor je hele groep: de leider roept simpelweg dat het lunchtijd is en zet met één druk op de knop ieders uurregistratie tijdelijk on hold. Allemaal genoten van ons middagmaal? Dan klokken we iedereen tegelijk weer in. Simpel!

Op het einde van de dag weet je ten slotte, dankzij de gps-coördinaten, tot in de puntjes hoeveel uren iedereen gewerkt heeft en hoeveel er gedund is op welk perceel. Terwijl de vaste medewerkers doorgaans reeds in je kostenplaatje opgenomen zijn, is Tijdsregistratie dus de ideale tool om een toename of afname in variabele werkkrachten te registreren.

De tijdsregistratiemodule van Agromanager is met andere woorden een exclusieve meerwaarde wanneer je ernaar streeft je administratie te vergemakkelijken in tijden waarin dat hoognodig is. Dankzij de maximale flexibiliteit en uitstekende gebruiksvriendelijkheid omzeil je er moeiteloos omslachtige systemen of onverwachte hindernissen mee, terwijl je alsnog het overzicht over je teelt behoudt.

Zou ook jij graag tijd, energie en kosten besparen bij de boekhouding van je pluk en betere resultaten behalen? Contacteer ons dan gerust voor een gesprek waarin we vrijblijvend met jou de mogelijkheden en voordelen overlopen. Onze deuren staan altijd voor je open!

Contact

Contact