Blogoverzicht

Terug naar overzicht

Certificeringen halen als fruitteler: simpel met Agromanager

DSC09370.jpg

Je certificaten behalen als fruitteler

Bepaalde certificaten -met strenge en soms globale standaarden- zijn nodig indien je als fruitteler wil samenwerken met externe bedrijven. Het ene certificaat is het andere niet; voor het ene moet men soms meer vakjes afvinken dan voor het andere. Wie voedselveiligheid wil waarborgen zal een risicoanalyse moeten opmaken; maar voor bepaalde certificaten kan bijvoorbeeld duurzaam verpakkingsmateriaal een bijkomende vereiste zijn.

Hou moeiteloos het overzicht

Wil jij met je fruitteeltbedrijf een zekere certificering behalen, maar raak je soms het overzicht kwijt van alles wat je daarvoor moet uitvoeren? Vertrouw op de ondersteuning van Agromanager: in ons online systeem voorzien wij jou per certificaat van een omvattende zelfchecklijst, inclusief uitgebreide beschrijvingen van de voorwaarden waaraan je moet voldoen. Zelfs voorbeelddocumenten stellen wij ter beschikking: handig!

DSC09414.jpg

DSC09332.jpg

Een standaard sjabloon

Denk aan een risicoinventarisatie bijvoorbeeld, waarvan Agromanager jou een standaard sjabloon toereikt. Vervul jij een van de nodige acties, bijvoorbeeld het kalibreren van je spuitmachine, dan wordt deze behandeling onmiddellijk geregistreerd door de spuitmodule in je Agromanager-account én wordt dit vakje op je sjabloon automatisch afgevinkt ✅ Zo wordt alles in één klap geregistreerd. 

Meteen bewijs dat je aan alle eisen voldoet

Met Agromanager heb je met andere woorden meteen bewijs in handen dat je aan de hoge eisen van je certificeringen tegemoet bent gekomen. De aan te leveren bewijsdocumenten worden immers onmiddellijk gegenereerd vanaf het moment dat jouw actie afgevinkt wordt. Bovendien kun je hier altijd op terugvallen bij jaarlijkse controles en audits

Ontzorging bij je admin

Administratie is voor veel fruitteeltbedrijven een noodzakelijk kwaad. A tough job, but somebody’s gotta do it. We moeten er allemaal aan geloven, maar gelukkig heb je nu Agromanager en zijn certificeringsmodule om je tot in de kleinste details te ontzorgen bij alle aspecten van je fruitteeltadministratie.

Meer weten over hoe we jouw teeltadmin vergemakkelijken met onze pakketten op maat? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Alvast tot snel!

DSC02277.jpg

Contact

Contact