Blogoverzicht

Terug naar overzicht

Behaal je certificeringen met onze hulptools

DSC02990.jpg

Je attesten voor de fruitteelt behalen

Certificering is een taakje waar we als fruittelers sowieso aan moeten voldoen. Bij Agromanager zijn we zelf fruittelers, en ontwikkelden we ons registratiesystseem vanuit onze eigen drukkende behoefte aan meer inzicht in het behalen van bepaalde certificaten. Lees hier meer over de talrijke voordelen en gebruiksvriendelijkheid ervan.

Wij vereenvoudigen alle admin voor het behalen van certificaten

Daarom helpen we jou, met onze certificeringsmodule, met het vereenvoudigen van alle administratie die voorafgaat aan het behalen van je certificaten. Deze module geeft je niet alleen inzicht in wat er allemaal op je takenlijst afgevinkt moet worden, maar helpt je ook met een automatische invulling van je standaarddocumenten.

DSC03355.jpg

Al jouw fruitteeltdata opgeslagen in één centraal systeem

Hoe dat zo snel en efficiënt kan? Doordat alle data van jouw teelt, van je spuitschrift, van je gedane behandelingen en dergelijke, reeds in één en hetzelfde systeem opgeslagen zijn. Deze info is dus gewoon bij Agromanager bekend en kan ingezet worden voor het behalen van jouw certificaten. Denk aan voedselveiligheid, aan risicoanalyses, aan het tegengaan van voedselfraude, aan het gebruik van verpakkingsmateriaal, hygiëne, … noem maar op!

Wij gaan per order na of je fruit voldoet aan de vereisten

Gelden de toepassingen van een bepaald certificaat dus plots op teeltniveau? Dan kunnen wij per order nagaan of het fruit erin wel voldoet aan die specifieke vereisten. Hiervoor heb je bovendien geen herinnering nodig: vanaf het moment dat je een leveringsbon of leeggoed binnenkrijgt en deze registreert, wordt er jou door Agromanager een checklist gepresenteerd met de juiste vragen.

DSC03276.jpg

Alle vereisten verzameld in een handige checklist

Doe je een invoer van fruit of leeggoed en moet de laadruimte van je vrachtwagen nog op voorhand gecheckt worden op bijvoorbeeld droogheid of netheid? Daar moet je dan zelf niet meer aan denken: alle waarden verschijnen op jouw handige checklist. Dit geldt bovendien niet alleen voor jou, maar ook voor je medewerkers.

Alle stappen komen dus vanzelf aan bod op het juiste moment in het proces, zonder dat jij er een mentaal kattenbelletje voor moet opmaken. Doordat al deze standaardprocessen zowel voor jou als voor je team gedigitaliseerd worden, win jij aan overzicht, maar ook aan energie, aan tijd en dus aan geld. Want zoals je weet: time is money!

DSC03437.jpg

Een certificaat nog niet in Agromanager? We voegen het toe

Hoe meer regels waaraan jij dus moet voldoen als fruitteler, hoe groter de meerwaarde van Agromanager voor jou. Is een bepaald certificaat waaraan jij moet voldoen nog niet in onze opties inbegrepen? Dan is ook dat geen probleem: wij integreren deze simpelweg in ons systeem. Dat is de grote troef van ons maatwerk!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak of meer info. We helpen je graag verder.

Contact

Contact